CANLI FORUM
Etkileyici sözler Uyeols10
CANLI FORUM
Etkileyici sözler Uyeols10
CANLI FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CANLI FORUM

Sitemiz hazırlık aşamasındadır.Üye olanlan bıze yardımcı olan ve faaliyetlerde bulunanlara yetki ve moderatörlük verilecektir.Fikirlerinizi bekliyoruz. Buyrun forum sizin :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
TÜRKİYE

Burç
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Woowww 2 KOXP BİR arada İÇERİ GİRELİM BEYLER
Etkileyici sözler Icon_minitimePtsi Mart 12, 2012 2:50 pm tarafından s0lucan

» KO_HEROINN 1.9 - RC 9 (GÜNCEL SÜRÜMÜ)
Etkileyici sözler Icon_minitimeCuma Ocak 06, 2012 11:59 am tarafından bay72

» 1886 TTKoxp +multiUnblocker! 1886 v33 (GÜNCEL SÜRÜM ÇIKTI) DC TPT FİX
Etkileyici sözler Icon_minitimeCuma Ocak 06, 2012 11:59 am tarafından bay72

»  Kojd bot 1886 (GÜNCEL SÜRÜMÜ ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimeCuma Ocak 06, 2012 11:58 am tarafından bay72

» 1884 TTKoxp +multiUnblocker! 1884 v24 (GÜNCEL SÜRÜM ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimeÇarş. Kas. 09, 2011 1:48 pm tarafından bay72

» Heroin koxp 1884- Herion Koxp 1884 – RC6 (GÜNCEL SÜRÜMÜ ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimeÇarş. Kas. 09, 2011 1:38 pm tarafından bay72

» Heroin koxp 1883- Herion Koxp 1883 – RC5 (GÜNCEL SÜRÜMÜ ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimePerş. Kas. 03, 2011 10:53 am tarafından bay72

» 1883 TTKoxp +multiUnblocker! 1883 v23 (GÜNCEL SÜRÜM ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimePerş. Kas. 03, 2011 10:53 am tarafından bay72

»  PRoBot v8.3 | 1883 (GÜNCEL SÜRÜMÜ ÇIKTI)
Etkileyici sözler Icon_minitimePerş. Kas. 03, 2011 10:52 am tarafından bay72

En iyi yollayıcılar
By_YsF_
Etkileyici sözler Vote_lcapEtkileyici sözler Voting_barEtkileyici sözler Vote_rcap 
snoxd.net
Etkileyici sözler Vote_lcapEtkileyici sözler Voting_barEtkileyici sözler Vote_rcap 
poyraz
bay72
ahencle31
serkanet
SunRise
mypsyco3
firari
s0lucan
Kimler hatta?
Toplam 43 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 43 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 105 kişi C.tesi Eyl. 21, 2024 9:01 am tarihinde online oldu.
Anket

Etkileyici sözler

2 posters
YazarMesaj
By_YsF_
Admin
By_YsF_

Tecrübe puanı : 289
Rep Puanı : 0

Etkileyici sözler Empty
MesajKonu: Etkileyici sözler   Etkileyici sözler Icon_minitimePerş. Haz. 04, 2009 11:41 am

Yanagına düşen bir kar tanesi eriyip dudaklarına ulastıgı zaman, ve bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde, yüzünü rüzgara dön yeter, o benim iste!

Basın göğsüme yaslandıgında, tek düşmanım var. Geçip giden zaman…

Seni ne kadar sevdiğimi ögrenmek istersen, yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin.. tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Rüzgarın kemanını çaldıgı ve damlaların pencerene vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dedigin tüm güzellikler senin olsun…

Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi, herseyi öğrendimde”yalnız seni unutmayı ögrenemedim”

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler, hepsi göklerdeydi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim. Ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim…

Güneşin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, o bil ki yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir…

Dünyada iki gül olsun biri kırmızı biri beyaz, sen beni unutursan kırmızı gül solsun, ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun…

Aski reddetmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayi reddetmeye benzer.

Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgül getirdim !

Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz.İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.

Gözlerine gözleriyle göz koyanın, gözlerini gözlerimle oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım.

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine, gözlerin zamanla takılırsa uzaklara, hele kulakların zamansız deli gibi çınlarsa, bil ki bir yerlerde özlenmişsindir.

Ismini kagıda yazamıyorum. Gün gelir yerlere atılır diye, elerim tutmuyor çizemiyorum resmini görenler tutulur diye…

Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken, dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya, bu gece yanımda oldugun için…

Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım. 21′ imden sonra seninle tanısınca anladım dünyaya geliş sebebimi…

Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yüzeye düsen gülün sesini çizdigi zaman biter.

Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir

Eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir.

İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlersede, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalbleri birbirine bağlamaz.

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayanbirileri mutlaka vardır

Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.

Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri.

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun..

study
https://canli.forumdizini.com
ReaL

Tecrübe puanı : 5
Rep Puanı : 5

Etkileyici sözler Empty
MesajKonu: Geri: Etkileyici sözler   Etkileyici sözler Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 12:15 am

Tsk.guzel sozler

Etkileyici sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik güzel sozler :)